Tweedegraads brandwonden na sproetenbehandeling

Brandwonden na sproetenbehandeling

Een laserbehandeling om sproeten te verwijderen liep volledig uit de hand. Deze vrouw uit Long Island liep tweedegraads brandwonden op en klaagt nu de medewerker van de kliniek aan.

De 52-jarige Maria boekte de behandeling op goed vertrouwen en wilde met behulp van de laser de sproeten op haar buik en rug aanpakken. Toen het laserapparaat daadwerkelijk over haar sproeten ging deed het enorm veel pijn. Ze gilde “het brandt!”, maar de medewerker verklaarde volgens haar dat dit normaal was. De huid van Maria was na de behandeling verbrand en rood. Maar ook dit was volgens de medewerker een normaal gevolg van de behandeling. 

De vrouw uit Long Island bezocht een dermatoloog waarna bleek dat ze over haar rug en buik tweedegraads brandwonden had opgelopen. De wonden zullen op lange termijn bijtrekken, maar laten naar waarschijnlijkheid blijvende littekens achter. Maria spant een rechtszaak aan tegen de medewerker van de laserkliniek. Ze wil hier ook andere mensen mee waarschuwen.

Laat je sproeten nooit laseren! Ben je ontevreden over sproeten, moedervlekken of andere huidproblemen? Vraag dan altijd advies aan een dermatoloog of huidtherapeut. Een laserkliniek kan en mag geen medische adviezen geven.


Bron: Telegraaf

Nieuws categorie