Ivido neemt Patient1 en Huidhuis over

Overname nieuwsbericht

De Persoonlijke Gezondheidsomgeving Ivido neemt Patient1 over. Het Patient1 PGD ging eerder dit jaar failliet. Alle gebruikers zijn inmiddels op de hoogte gebracht over de eventuele overgang van hun PGD naar de Ivido PGO. Ook Huidhuis zal hierdoor veranderen. 

Verandering

De veranderingen op Huidhuis zijn voor onze bezoekers niet groot. Huidhuis zal bijna alle functionaliteiten kunnen blijven aanbieden. De veranderingen die eraan komen worden altijd op de website en onze social media kanalen gedeeld. Zo zullen specifieke onderdelen als het behandelplan en het e-consult straks via de PGO lopen en niet langer via het PGD. Binnenkort vertellen we je hier meer over. 

De meerwaarde van een PGO

Binnen het PGD kon men al eigen zorggegevens registreren en beheren. Maar binnen de PGO staat het proactief werken aan eigen gezondheid en vitaliteit centraal. Zo kun je onder meer kiezen voor persoonlijke zorgprogramma's, ondersteuning, leefstijladvies en het toevoegen van metingen. Hiermee gaat Ivido een stap verder dan Patient1.

Een belangrijk onderdeel binnen de PGO is de berichtenfunctie, waarin de gebruiker heel eenvoudig en online met zijn artsen of behandelaren kan communiceren. 

Faillissement, beveiliging en privacy

Meer over het faillissement, de overgang en de beveiliging van de PGO lees je op Ivido in het artikel 'Ivido PGO neemt Patient1 over'. 

 

Nieuws categorie