E-consult Huid

e-consult huidspecialisten

 

Van dermatologen met jarenlange ervaring

Deskundig advies nodig? Een vraag over een huidklacht? Dit kan uzelf betreffen of bijvoorbeeld het kind over wie u de voogdij hebt. Dankzij het E-consult van Huidhuis kunt u uw zorgen delen met ervaren specialisten die al jarenlang dagelijks huidpatiënten zien. Daarvoor maakt het E-consult van Huidhuis gebruik van een overzichtelijk online aanvraagformulier. Daarop vindt u vragen die alle relevante informatie verzamelen. Bij uw aanvraag wordt zo niets over het hoofd gezien wat belangrijk kan zijn voor de arts. Natuurlijk kunt u bij het E-consult rustig de tijd nemen om uw vraag te formuleren, zonder de tijdsdruk en eventuele hectiek van een spreekkamer.

Onze dermatologen

Dermatologen - dr. R. Heide - dr. A.M.E. Visser - van Andel

Privacy gewaarborgd

Voor dit invulformulier wordt u doorgelinkt naar de beveiligde website van Patiënt1, waar Huidhuis deel van uitmaakt. Medische gegevens en persoonlijke gezondheidsgerelateerde informatie zijn immers hoogst gevoelig. Uw privacy wordt beschermd door een eenmalige registratie van uw persoonlijke gegevens.

Daarbij legt Patiënt1 zich er niet alleen op toe om uw privacy en veiligheid maximaal te beschermen, maar ook om verder beleid te onderhouden om uw persoonlijke gezondheidsgerelateerde informatie strikt confidentieel en privé te houden. Behalve de dermatologen krijgt dan ook niemand anders uw E-consult onder ogen.

Voeg eigen foto’s toe

Dit geldt natuurlijk ook voor de foto’s die u kunt toevoegen aan het contactformulier, (veelal) genomen in uw privésfeer. U kunt in totaal tien foto’s toevoegen. De arts zal deze foto’s gebruiken bij het beantwoorden van uw vraag. Het is daarom van belang dat dit duidelijke en scherpe foto’s zijn.

Dankzij onze heldere instructies met voorbeelden en tips maakt u (zelfs met een mobiele telefoon of tablet) bruikbare foto’s voor een goede beoordeling van de arts. Voor het succesvol uploaden van de foto’s hoeft u daarna slechts de stappen op het aanvraagformulier te volgen.

Kosten: 25 euro

Het E-consult kost 25 euro. Na de betaling, waarvoor u verschillende betaalmogelijkheden hebt waaronder iDeal, wordt uw aanvraag direct in behandeling genomen.

De reactie van de arts hebt u dan al binnen drie werkdagen binnen. Het is mogelijk dat de arts u vraagt om langs de huisarts te gaan. Bovendien schrijft het E-consult geen medicatie voor.