Voel je goed en je huid straalt dit uit

Jantine van 't Klooster
Jantine van 't Klooster, directeur van het Huidfonds .

Voeding en huid hebben altijd mijn interesse gewekt. De huidige generatie is bewust bezig met gezond eten en fastfood maakt plaats voor groenten. Vrije tijd wordt ingepland en roken is, gelukkig, not done.

Zelf ben ik ook meer bewust bezig met mijn gezondheid. Zo groeit mijn zoon op in een tijd waar duurzaamheid en gezondheid voor de lange termijn voorop staan. Elke ochtend maak ik trouw mijn groente en fruit smoothie.

Maar wat doet voeding nu eigenlijk met de huid? En komt er meer bij kijken dan gezond en gevarieerd eten? Mijn motto is als je je goed voelt, straalt je huid dat uit. Want zo worden we niet alleen ouder, maar ook mooi oud. Zijn we fit en staan we volop in het leven. 

Lees verder

De gehele blog van Jantine lees je op de website van het Huidfonds.

Naar Huidfonds


Jantine van ’t Klooster is directeur van het Nationaal Huidfonds. Dit fonds richt zich erop huidaandoeningen te voorkomen, betere zorg voor mensen te realiseren met een huidaandoening en acceptatie te bewerkstelligen van de huid die ‘anders’ is. Wil je ook mensen helpen met een huidaandoening? Word donateur van het Huidfonds.