Behandelplannen

Behandelplan_Header.png

 

Een huidprobleem is vervelend en bijna altijd zichtbaar. Hierdoor ervaren mensen met een huidaandoening niet alleen fysieke, maar vaak ook psychische klachten. In het online huidprogramma staat de huidaandoening en de behandeling centraal.

Online Huidprogramma in de Ivido PGO

Huidhuis is onderdeel van de Ivido Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) en heeft als doel de zorg voor huidafwijkingen in Nederland efficiënter te laten verlopen en te verbeteren. Ivido ontwikkelt diverse online huidprogramma's voor specifieke aandoeningen. Deze programma's maken deel uit van de Persoonlijk Gezondheidsomgeving die je op Ivido gratis aanmaakt.

In een online huidprogramma werken patiënt en zorgverlener(s) nauw samen. Door de digitale koppeling van patiënt en zorgverlener kan altijd en overal behandeling plaatsvinden. Je hoeft als patiënt niet elke keer op consult te komen.

Voordelen van een huidprogramma

Afhankelijk van de aandoening is er binnen dit programma ruimte voor vragenlijsten, foto’s, medicatie en meetwaarden. Je kunt via de berichtenmodule eenvoudig online contact opnemen met je behandelaar(s). Voorbeelden van specifieke huidprogramma’s zijn het behandelplan Urticaria, Psoriasis, Acne en Eczeem.

Binnen het huidprogramma:

  • Is direct en veilig online communiceren met jouw zorgnetwerk mogelijk, van zorgprofessionals tot familieleden
  • Is altijd en overal behandeling mogelijk
  • Staat unieke en persoonsgerichte zorg centraal
  • Kun je foto’s en verslagen toevoegen
  • Blijf je op de hoogte van jouw gehele behandeltraject

Direct kunnen communiceren met jouw arts

 

 

 

Een Een huidprogramma wordt altijd gestart door de zorgzorgprofessional. Hij of zij werkt vanuit de Zorg Netwerk Omgeving (ZNO) van Ivido. Deze omgeving is speciaal voor de zorgverlener ontwikkeld. De PGO van de client kan gekoppeld worden met het account van de zorgverlener en eventuele mede-behandelaars. Op deze manier ontstaat een uniek, multidisciplinair zorgplan waarin directe communicatie tussen client en zorgverlener(s) mogelijk is. Je kunt namelijk niet alleen de bevindingen en verslagen van de arts lezen, maar via de Berichtenfunctie kun je ook direct contact met je arts opnemen.

Behandelplan_Chat.png

 

Altijd en overal behandeling mogelijk

Met een online huidprogramma is altijd en overal zorg en advies mogelijk, ook zonder op consult te hoeven komen. Zo hoef je niet meer voor elk consult de deur uit. En dat geldt ook als je meerdere zorgverleners hebt, in verschillende ziekenhuizen.

Unieke en persoonsgerichte behandeling

Na het accepteren van het huidprogramma geef je de betreffende zorgverlener toestemming in jouw medisch dossier (PGO) te kijken. Hij of zij krijgt dan een goed en compleet beeld van je medische geschiedenis en je huidige behandeling. Op deze manier is een snelle en persoonsgerichte behandeling mogelijk. Jij bepaalt, als eigenaar van jouw PGO, zelf wie inzage in je dossier heeft.

Voeg foto's en verslagen toe

Binnen het huidprogramma is het niet alleen mogelijk om met je arts(en) te communiceren, maar kun je ook foto's toevoegen. Zo kan er gekeken worden hoe de huidaandoening zich ontwikkeld en hoe de aandoening op een bepaalde behandeling reageert. Daarnaast kunnen de zorgverlener(s) verslagen toevoegen aan het behandelplan. De client mag deze verslagen inzien, bijvoorbeeld een verslag van een consult of van de laatste bevindingen met betrekking tot het behandelproces.