Behandelplannen

samenwerken_afbeelding.jpg

Huidhuis is onderdeel van Patiënt1 en heeft als doel de zorg voor huidafwijkingen in Nederland efficiënter te laten verlopen en te verbeteren. Patiënt1 ontwikkelt diverse behandelplannen voor specifieke aandoeningen. Deze behandelplannen maken deel uit van het Persoonlijk GezondheidsDossier van Patiënt1.

In een online behandelplan werken patiënt en zorgverlener(s) nauw samen. Door de digitale koppeling van patiënt en zorgverlener kan altijd en overal behandeling plaatsvinden. U hoeft als patiënt niet elke keer op consult te komen.

Voordelen van een behandelplan

  • Direct kunnen communiceren met uw arts
  • Altijd en overal behandeling mogelijk
  • Unieke en persoonsgerichte zorg
  • Voeg foto’s en verslagen toe
  • Blijf op de hoogte van uw gehele behandeltraject

behandelplan_afbeelding.png

Direct kunnen communiceren met uw arts

teziek_afbeelding.pngEen behandelplan wordt altijd gestart door de zorgverlener. Hij of zij werkt vanuit omgeving Patiënt1Pro. Deze website is gekoppeld aan Patiënt1 en is speciaal voor de zorgverlener ontwikkeld. Het PGD van de patiënt kan gekoppeld worden met het account van de zorgverlener en eventuele mede-behandelaars. Op deze manier ontstaat een uniek, multidisciplinair zorgplan waarin directe communicatie tussen patiënt en zorgverlener(s) mogelijk is. U kunt namelijk niet alleen de bevindingen en verslagen van de arts lezen, maar via de Berichtenfunctie kunt u ook direct contact met uw arts opnemen.

Altijd en overal behandeling mogelijk

Met een behandelplan is altijd en overal zorg en advies mogelijk, ook zonder op consult te hoeven komen. Zo hoeft u niet meer voor elk consult de deur uit. En dat geldt ook als u meerdere zorgverleners heeft, in verschillende ziekenhuizen.

Unieke en persoonsgerichte behandeling

Na het accepteren van een behandelplan geeft u de betreffende zorgverlener toestemming in uw medisch dossier te kijken. Hij of zij krijgt dan een goed en compleet beeld van uw medische geschiedenis en uw huidige behandeling. Op deze manier is een snelle en persoonsgerichte behandeling mogelijk. U bepaalt, als eigenaar van uw PGD, zelf wie inzage heeft in uw dossier.

Voeg foto's en verslagen toe

In het behandelplan is het niet alleen mogelijk om met uw arts(en) te communiceren, maar kunt u ook foto's toevoegen. Zo kan er gekeken worden hoe de huidaandoening zich ontwikkeld en hoe de aandoening op een bepaalde behandeling reageert. Daarnaast kunnen de zorgverlener(s) verslagen toevoegen aan het behandelplan. De patiënt mag deze verslagen inzien, bijvoorbeeld een verslag van een consult of van de laatste bevindingen met betrekking tot het behandelproces.